Comunicació de crisi i de risc

posted in: Assignatures | 0

Comunicació de crisi i de risc

Assignatura optativa del Màster Universitari de Comunicació Corporativa, Protocol i Esdeveniments de la UOC.

Sol dir-se que hi ha dos tipus d’organitzacions: les que han patit una crisi i les que la patiran pròximament. Ningú se’n lliura. Els coneixements, les habilitats i les actituds que s’associen a aquesta assignatura, per tant, poden aplicar-se en qualsevol àmbit i sector de la comunicació corporativa al servei de tot tipus d’empreses, institucions, entitats del tercer sector, etc. Atès que davant una situació de crisi una organització s’ho juga tot, posseir les competències que permetin gestionar-la amb encert pot constituir un requeriment per assumir la màxima responsabilitat en un departament de comunicació o per oferir serveis de relacions públiques al màxim nivell estratègic des d’una consultora externa.

Pla Docent

 

Leave a Reply