Festa d'Estiu 2017 - Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya

posted in: Actualitat | 0

El passat 19 de juliol el Col·legi de Publicitaris i Relacions Publiquis de Catalunya, entitat col·laboradora del Màster en Comunicació Corporativa, Protocol i Esdeveniments, va celebrar la Festa d’Estiu 2017 on la directora del Màster va tenir l’oportunitat d’assistir.

La vetllada es va iniciar amb el nomenament de Membre d’Honor del Col·legi que va rebre Isaac Marcet, fundador de PlayGround.

A continuació es van lliurar els Premis del concurs de Joves Creatius per les campanyes presentades per prevenir el consum d’alcohol en poc espai de temps, el que es coneix com a bingedrinking, una pràctica que duen a terme els més joves.

El 1r Premi va ser per a Carla Llinàs Esquerre i Ricard Aparicio Castillo per la campanya amb el lema “La teva última història”.

El 2n Premi se’l va emportar Mª Àngels Gutiérrez per la seva campanya “Diaridunabingedrinker”.

El 3r Premi el va rebre Adrian Rull per la campanya “Ballar és més divertit si saps amb qui”.

A continuació es van desvetllar els guardonats del Premis Impacte 2017 que van ser seleccionats per votació popular a partir de la proposta de campanyes finalistes realitzades per un jurat format per prestigiosos professionals del sector que formen part activa de l’avantguarda de la comunicació.

El premi Impacte Comercial va ser per a Ametller Origen, per la seva estratègia de marca, comunicació, màrqueting relacional i accions en el punt de venda.

El premi Impacte Social el va rebre Casa Batlló, per la seva campanya Drac&Roses, realitzada a favor del Banc de Sang i Teixits. Una campanya de relacions públiques que uneix Patrimoni Cultural a una acció disruptiva que acosta la història arquitectònica a la donació de sang i a la solidaritat.

Finalment, el premi Impacte Innovació, va anar per #mamashopper de Deliberry, pel desenvolupament d’un concepte creatiu al voltant d’un nom per fer-ho fàcil, memorable i atractiu.

Més informació sobre l’esdeveniment i els finalistes aquí.

 

 

Leave a Reply