L'Editorial UOC publica un nou llibre sobre Responsabilitat Social Corporativa (RSC)

posted in: Actualitat, General | 2
Llibre: Responsabilidad Social Corporativa de la Noción a la Gestion. D’Estrella Barrio

Estrella Barrio és docent i coordinadora del Màster en Direcció de Comunicació Empresarial i Institucional a la Universitat Autònoma de Barcelona. També és investigadora en Responsabilitat Social Corporativa, línia sobre la qual es basa el seu nou llibre, que ha publicat amb Editorial UOC.

 

El llibre, que porta per títol “Responsabilitat Social Corporativa, de la noció a la gestió” és un recorregut al voltant de la RSC i la seva gestió. El llibre inclou una anàlisi teòric de la disciplina, així com un model detallat per la seva integració transversal en tota organització.

 

2 Responses

  1. […] momento estratégico. Por su parte, la empresa privada también tiene condicionantes tales como la responsabilidad social corporativa o bien su imagen en el mercado. Resulta un buen ejercicio comparar notas de prensa provenientes de […]

  2. […] Responsabilidad Social Corporativa. De la Noción a la Gestión. La comunicación corporativa también ha de participar de las RSC de la empresa. En este libro encontrarás un modelo para aplicar la disciplina. Seguir leyendo… […]

Leave a Reply