Comunicació política, moda i comunicació no verbal amb Patrycia Centeno

posted in: Actualitat, General | 0

Elisenda Estanyol, directora del Màster en Comunicació Corporativa, Protocol i Esdeveniments entrevista a Patrycia Centeno per a Todo Comunica

Com una de les pioneres en comunicació no verbal i experta en comunicació política, imatge i moda, Patrycia Centeno ha convertit actualment les seves plataformes online (blog i twitter) en unes de les més influents en quant a anàlisi polític. La periodista ha escrit fins ara dos llibres, Política y moda: la imagen del poder i Sin decir ni mu, on reflexiona sobre la feminització de la comunicació política i la importància de la comunicació no verbal.

Sobre tots aquests temes parlen Centeno i Estanyol a l’entrevista que trobareu al següent article: El futur és la feminització de la comunicació política. En aquesta comencen comentant el binomi en el que es va centrar l’entrevistada per al seu TFM (després d’haver estudiat Periodisme): comunicació política i moda; dos mons que sempre l’havien interessat i que semblen antagònics, però que Patrycia Centeno va decidir unir. 

Les següents reflexions giren també entorn la rellevància de la comunicació no verbal i totes les característiques que la fan essencial per a l’èxit comunicatiu, tant a nivell individual com empresarial, ja que com diu la mateixa Centeno: “la importància de la paraula en un missatge és un 7%, tota la resta és comunicació no parlada”

Per tant, si voleu conèixer més sobre comunicació política, moda, comunicació no verbal i gènere; no podeu deixar de veure aquest article.

Leave a Reply