Els nostres estudiants Erasmus del màster universitari de Comunicació Corporativa, Protocol i Esdeveniments són notícia

posted in: Actualitat, Convenis, Erasmus | 0

Les beques Erasmus en el Màster universitari de Comunicació Corporativa, Protocol i Esdeveniments de la UOC són tot un èxit 


Sabies que el Màster universitari de Comunicació Corporativa, Protocol i Esdeveniments t’ofereix gaudir d’una beca Erasmus? La beca Erasmus (European Region Action Scheme for the Mobility of University Students) és el Pla d’Acció de la Unió Europea per a la Mobilitat dels Estudiants Universitaris dins la Regió Europea. Si encara no t’has decidit si llançar-te i gaudir d’aquesta experiència a l’enllaç de sota pots conèixer l’experiència de Pablo Santos, del màster universitari de Comunicació Corporativa, Protocol i Esdeveniments, que actualment està d’Erasmus al Departament de Comunicació de la Universitat «La Sapienza» de  Roma: http://cv.uoc.edu/estudiant/mes-uoc/ca/actualitat/noticies/beques/beques_erasmus_2021_2022.html

Leave a Reply