La Comunicació de crisi a Podcast Parenthesis

posted in: Actualitat, General | 0

La Comunicació de crisi vista per Ferran Lalueza és la protagonista del nou podcast de Parenthesis

Ferran Lalueza: “El manual de crisi és el pilar fonamental, és a dir, haver fet una reflexió prèvia, haver analitzat els riscs als quals està sotmesa una organització, i haver previst si un d’aquests riscs arriba a materialitzar-se, de quina manera s’haurà de gestionar” 

Fotografia de la Candela Ollé i del Ferran Lalueza

Vam tornar a iniciar la temporada del Podcast Parenthesis amb l’inici del nou curs, el podcast dels Estudis de Ciències de la Informació i de la Comunicació de la UOC. En aquest primer episodi, Candela Ollé, professora dels Estudis de Ciències de la Informació i de la Comunicació i Directora del màster universitari Periodisme i Comunicació Digital, entrevista a Ferran Lalueza, professor responsable de l’assignatura Comunicació de crisi i de risc del màster universitari de Comunicació Corporativa Protocol i Esdeveniments de la UOC i director de la Revista CoMeIN

Se centren en la comunicació de crisi en el context de la COVID-19. Reflexionen sobre què s’ha comunicat i ens donen consells per poder fer-ho millor. Quines són les claus per desenvolupar una bona comunicació de crisi? Existeixen mecanismes per evitar o gestionar millor una crisi? Com s’ha de gestionar la crisi de la COVID-19 a escala comunicativa? 

A continuació, us deixem l’enllaç directe a la pàgina web perquè pugueu accedir i gaudir d’aquest podcast Parenthesis: http://comunicacio.blogs.uoc.edu/podcast-parenthesis-comunicacion-de-crisis/

Leave a Reply